2019. január 6., vasárnap

Radhika Sanghani: Csaj a köbön



A Virgin sorozat második részeként jelent meg.
Elliet jól ismerhetjük az előző részből, ahol éppen a szüzességétől próbál búcsút venni. A próbálkozást sikeres tett követi
A második részben , a diploma megszerzése után  összeköltözik barátaival akik - valószínűleg akaratlanul- kicsit lesajnálják. Ellie elhatározza  , hogy mostantól nem pusztán hallgatja mások szextörténeteit , hanem átveszi a mesélő szerepét. Beregisztrál egy online társkereső oldalra, hogy egyéjszakás kalandokat gyűjtsön. Persze Ellieről van szó, így ez sem történik teljesen zökkenőmentesen.
 Az online magazinnál, ahol fizetésnélküli gyakorlatát tölti , észreveszi a főnöke , ahogy partnerkereső oldalon szörfözik  Szerencsére. Hiszen önálló rovatot kap. A cikkei megosztják az embereket,van aki rajong értük és van aki kiborul,mint például Ellie anyja.
 Aztán Ellie váratlanul megismerkedik valakivel , aki mindent összekuszál kicsit. Megváltoznak életében a pioritások. Eltávolodnak a barátai, felbomlik a lakóközössége.
Vajon talál rá megoldást és helyére kerülnek a dolgok?

Nekem tetszett a történet. Valóban hozza azt, amit a fülszöveg ígér. Kicsit Bridget Jones és Carrie Bradshaw. Könnyed, humoros olvasmány, ugyanakkor valóságos az egész . Teljesen hétköznapi dolgokról ír, ami a legtöbb nő életében jelen van mégsem beszélnek róla nyíltan.


Mikor olvastam :2018.december 29-31.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése